Alaca Avni Çelik MYO’ya 4 dalda ödül
banner135

Hitit Üniversitesi tarafından eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, topluma hizmet, uluslararasılaşma ve kurumsal kapasite alanlarında gerçekleştirilen özverili çalışmalar ödüllendirildi. Akademi Başarı Ödülleri'nde Alaca Avni Çelik MO 4 dalda ödüle layık görüldü.


Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu ödül yılı/dönemi içinde öğretim elemanı başına en fazla Web of Science, SCOPUS ve TR-Dizin veri tabanlarında taranan makale ve kitap yayımlayan birim ve en fazla Tübitak 2209 A/B öğrenci projesi kabul edilen birim olarak iki ödül aldı.


Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümünden Doç. Dr. Kazım Köse yüksekokulda en fazla Q1 (Web of Science) yayını olan öğretim elemanı olarak ödül almaya hak kazandı. Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümünden Öğr. Gör. Ömer Yıldız topluma hizmet faaliyetleri dolayısıyla ödül almaya hak kazandı. Üniversite ve Yüksekokula değer katan tüm personeller tebrik edildi.

Anahtar Kelimeler:
AlacaAvni Çelik MYO
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.