Kablo hırsızları yakalandı
banner135

13 Kasım 2022 günü Alaca ilçesi Örükaya köyünde bir işyerinden (192) metre bakır kablonun çalınması olayı ile ilgili Jandarma Dedektifleri JASAT, İstihbarat Şube ve Alaca İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen ısrarlı takip ve çalışmalar neticesinde, İl dışından gelerek olayı gerçekleştirdiği tespit edilen (2) şüpheli şahıs hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Çorum İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Emniyet ve Asayişin sağlanması, “Hırsızlık” olaylarının önlenmesi ve meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerinin tespit edilerek yakalanması çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor. Çorum İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, özellikle hırsızlık olaylarının önlenmesine yönelik önleyici tedbirlere ve şüphelilerin yakalanması çalışmalarına (24) saat esasına göre kararlılıkla devam ediliyor. Konuya ilişkin yapılan açıklamada vatandaşların şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden Jandarma’ya bildirmelerinin, olayların önlenmesi ve aydınlatılmasına büyük katkı sağlayacağı ifade edildi.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
AlacaKablo Hırsızları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.