Darp ettikleri kişiye zorla 1 milyon liralık senet imzalatan 3 zanlı Alaca'da yakalandı
banner135

Sorgun ilçesinde otomobillerinin arızalandığı bahanesiyle Y.B.’yi (35) arayarak yardım isteyen ve eve çağıran F.Y. (26), evde bulunan arkadaşları M.E. (26) ve İ.T. (27) ile Y.B.’yi darp etti. Y.B., silah tehdidiyle 1 milyon liralık senede imza atmaya zorlandı. 

Kendi imkânlarıyla evden ayrılan ve hastaneye giderek tedavi gören Y.B.’nin şikâyeti üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Jandarma ekiplerinin çalışmaları neticesinde şüpheliler, kiraladıkları araçla Çorum’a giderken Alaca ilçesinde yakalandı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 1 milyon liralık senet ile tabanca ve 4 av tüfeği fişeği ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

İHA

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaYozgat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.