İş garantili Veteriner Teknisyenliği Meslek Lisesi açılacak
banner135

Alaca Belediyesinin düzenlemiş olduğu muhtarlar buluşmasına katılan Oğuzhan Kaya, burada köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kaya, burada yaptığı konuşmada, Alaca’ya Veteriner Teknisyenliği Lisesinin açılacağını belirterek, veteriner sağlık teknisyeni ve hayvan teknisyeni yetiştirme konusunda Türkiye’de sadece 5 lise bulunduğunu söyledi.

“LİSEYİ BİTİREN GENÇLER İŞ SORUNU YAŞAMAYACAK”

Bu lise ile birlikte Alaca’ya istihdam garantili gençlerin meslek edindirme noktasında büyük bir adım attıklarını aktaran “Oğuzhan Kaya, “Veteriner sağlık teknisyeni ve hayvan sağlığı teknisyeni yetiştirme konusunda ciddi yatırımlar yaparak, liseyi Alaca’ya ve gençlerimize kazandıracağımızın mutluluğunu yaşıyoruz. Lisemizden mezun olan öğrencilerimiz iş sorunu yaşamayacak.. Okulumuzda ise uygulamalı ve iyi bir eğitim alan öğrenciler liseyi bitirdiklerinde direk iş hayatına atılabilecekler” dedi.

Oğuzhan Kaya, Türkiye'nin istihdam oranı en fazla olan liselerinden biri olan Veteriner Teknisyenliği Lisesinden mezun olanlar hayvan sağlığıyla ilgili birçok iş kolunda veteriner teknisyeni olarak çalışabildiğini Veteriner Teknisyenliği Meslek Lisesi mezunları istihdama dahil olabileceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.