Fiber altyapı çalışmaları devam ediyor
banner135

FİBER İNTERNET NEDİR? 
Fiber internet tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak en güncel ve gelişmiş teknolojidir. Yüksek bant genişliği ve uzun süre beklemenize gerek kalmadan dosya indirme (download) / yükleme(upload) imkanı sunan fiber internet, günümüzde alabileceğiniz en hızlı internet bağlantı seçeneklerinden biridir. 
Fiber internet; fiber optik kablolar aracılığıyla iletilen internettir. Bu kablolar cam ve onu koruyan plastik bir kılıftan oluşmaktadırlar. Bu kablolarla ışık sinyalleri gönderilir. Böylece fiber internet daha hızlı ve veri kaybı olmadan iletilir. Cam, çekirdeği korur ve çekirdek de çok ince bir yapıya sahiptir. Diğer internet altyapıları bakır tel ile taşınırlar. Bakır telde fiber internete göre daha çok sinyal kaybı mevcuttur.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.