Alaca PDR Derneği'ne atama
banner135

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Genel Merkezi Ankara’da, İl Teşkilatı da Çorum’da çalışmalarına devam ediyor. Dernek faaliyetlerini Çorum geneline yaymak amacıyla ilçe temsilcilikleri kuruldu. 
Bu kapsamda Genel Merkezin onayı ile Sungurlu ilçe Temsilcisi olarak Psk. Dan. Eyüp Demir, Alaca İlçe Temsilcisi olarak Psk. Dan. Sibel Ak ve Kargı İlçe Temsilcisi olarak Psk. Dan. Yeşim Akkaya atandı. 
Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği İl Temsilcisi Ahmet Ölçer, "Diğer ilçeler ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Ataması gerçekleşen meslektaşlarımız ile Türk PDR Derneği Çorum’da gücüne güç katmıştır. Yeni görevlerinden ötürü meslektaşlarımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.