Çorum Belediyesi tarafından Çorum’a kazandırılan bölgenin en büyük ve modern Hayvan Pazarı yılsonunda tamamlanıyor.
Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, yeni hayvan pazarında sürdürülen çalışmaları yakından takip ediyor.
Gür beraberinde Halk Bankası Sanayi Şubesi Müdürü Murat Töremiş ve Oda Yönetim Kurulu üyesi Satılmış Kırtay’la birlikte Yeni Hayvan Pazarı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.
İnceleme sırasında Halk Bankası Sanayi Şubesi Müdürü Murat Töremiş, kendisinin böyle bir çalışma beklemediğini, pazarın devasa bir büyüklükte olduğunu ve şaşkınlığını gizleyemediğini ifade etti.
Çorumluların Belediye Başkanı Muzaffer Külcü gibi bir Başkana sahip oldukları için çok şanslı olduklarını ifade eden Töremiş, hayvan pazarının Çorumlu vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.
Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür ise, pazarın yılsonunda tamamlanacağını, pazar yerine yapılacak mezbahane ile birlikte pazar yerinin bölgenin en büyük ve modern pazarı olacağını kaydetti.
Yeni Hayvan Pazarı yerinde olması gereken her şeyin düşünüldüğünü ve ince elenip sıkı dokunulduğunu vurgulayan Gür, ayrıca pazarın yapılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere herkese teşekkür etti. (Şükrü Demiray)