Koçhisar İçmesuyu hattında çalışmalar sürüyor
banner135

Bu kapsamda Çorum Koçhisar Barajı İçmesuyu 2. Kısım İsale Hattı çalışmaların hızla devam etmekte olduğunu açıklayan DSİ Genel Müdür Yardımcısı Şadiye Yalçın isale hattının tamamlanması ile 165 bin kişinin içme suyu ihtiyacı sadece bu kaynaktan karşılanarak milli ekonomiye katkı sağlanacağını söyledi.
DSİ Genel Müdür Yardımcısı Şadiye Yalçın, İçmesuyu Dairesi Başkanı Mustafa Kemal Köseoğlu ve DSİ 5. Bölge Müdürü Dr. Murat Alp’in de katılımlarıyla gerçekleştirilen şantiye ziyaretinde Genel Müdür Yardımcısı Şadiye Yalçın Çorum Koçhisar Barajından Çorum ilin 12,12 milyon metreküp içmesuyu tahsis edildiğini, bu suyun 53 kilometre 900 mm çelik borulu isale hattı ile arıtma tesisine getirilip arıtıldıktan sonra şehre verileceğini, işte % 50 fiziki gerçekleşme sağlandığını, 30 km borunun döşendiğini pompa istasyonu ile diğer sanat yapılarının inşasının da hızla ilerlediğini belirtildi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.