Devlet desteğiyle hayvancılığa başladı, hayatında yeni bir sayfa açtı
banner135

Çorum'un alaca ilçesine bağlı Sarısüleyman köyünde yaşayan İ.A.’nın  Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çorum İş  Kur İl Müdürlüğüne sunulan “Büyükbaş Hayvan Yetiştiriciliği” projesi kabul  edildi. Projenin kabul edilmesiyle İ.A.’ya hibe desteği olarak 4 adet  büyükbaş hayvan alımı yapılarak teslim edildi. Hibe olarak aldığı  hayvanların yavrulamasıyla ve yeni aldığı iki hayvanla birlikte büyükbaş  hayvan sayısı 9’a yükselen İ.A., büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yaparak  geçimini sağlamaya başladı.
İ.A. proje kapsamında alınan hayvanların bakımı yaparak geçimini  sağladığını, Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü desteği ile hayatında  yeni bir sayfa açtığını ve ailesi ile birlikte hayata tutunduğunu söyledi.  İ.A., kendisine her türlü desteği veren Sungurlu Denetimli Serbestlik  Müdürlüğüne teşekkür etti.
Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk, eski hükümlü için hazırlanan  proje ile kendi işini kurmasına yardımcı olduklarını ve topluma  kazandırılmasına katkıda bulunduklarını ifade ederek, bundan sonraki  süreçte de bu ve buna benzer kendi işini kurmak isteyen hükümlülere proje desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. 

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.