Kazı çalışmalarına 416 bin TL ödeme yapıldı
banner135

Çorum İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2020 Yılı Faaliyet Raporu yayınladı.

Yayınlanan rapora göre, Çorum’da Amatör spor kulüplerine yapılan yardımda Çorum’un elde ettiği başarıların artmasının hedeflendiği, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımının yapıldığı ve kültürel mirasın korunması ve geliştirilmesi için kazı çalışmalarına destek verildiği kaydedildi.

Raporun içeriğinde şu bilgilere yer verildi:

“Çorumdaki Amatör spor kulüplerinin ekonomik durumları düşünüldüğünde malzeme desteği sağlanması İdaremizin spor’a katkısını bu anlamla önemli hale getirmekte olup; İl Özel İdaresi tarafından lisanslı 40 adet Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üyesi spor kulüplerine forma ve spor malzemeleri olarak 262.770,00 liralık malzeme alınıp teslim edildi.

ENGELLİ VATANDAŞLARA 30 TEKERLEKLİ SANDALYE

İl Özel İdaresi tarafından İlimiz ve ilçelerimizde bulunan engelli vatandaşlarımızı sosyal hayata kazandırmak ve daha konforlu bir yaşam sağlamalarına bir nebze olsun katkıda bulunmak maksadıyla 163.620,00 TL bedelle 21 adet Akülü ve 30 adet Manuel tekerlekli sandalye alınarak bağışlandı.

KAZI ÇALIŞMALARINA DESTEK VERİLDİ

İl Özel İdaresi tarafından Alaca Eski Yapar Arkeolojik kazı çalışmaları, Ortaköy Şapinuva Arkeolojik Kazı çalışmaları ve Alacahöyük Arkeolojik kazı çalışmaları için 416.082,00 TL ödeme yapılmıştır.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2020 yılı faaliyetleri için toplam 842.472,00 TL’lik ödeme gerçekleştirilmiştir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.