Lidea ve Kırtıloğlu Tarım ayçiçeği çeşitlerini üreticilere tanıttı
banner135

Lidea Satış Sorumlusu Mehmet Bilent’in sunum yaptığı toplantıya Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse, Kırtıloğlu Tarım Sahibi Aydın Eyili ve Mert Eyilli Kırtıloğlu Çorum Bölge Sorumlusu Murat Eyili, Lidea Pazarlama Müdürü Yavuz Selim Oğul, Kırtıloğlu Tarım Teknik Mühendisi Ezgi Doğru ve çok sayıda ayçiçeği üreticisi katıldı.

Toplantıda Lidea firmasının ayçiçek çeşitleri olan ES BELLA, ES NIAGARA, ES LORIS CLP, ES ANTHEMIS CLP, ES GENESIS CLP, ES ARGENTIC SU, ES HUDSON SU tanıtarak bölgesel verimlilik hedeflendi.

Yüksek katılımlı bu toplantıda çiftçilerin ilgisi oldukça yoğundu. Lidea firmasının Satış Sorumlusu Mehmet Bilent'in özellikle üzerinde durduğu Lidea'ya özgü olan BOOST&GO ve MildewMaster teknolojik tohum kaplama ve hastalık dayanımının oldukça ilgi gördüğü belirtildi.

BOOST&GO ve MildewMaster teknolojik tohumlarına dikkat çeken Mehmet Bilent, “Bu bir lidea teknolojisidir. Ayçiçeği üreticilerine daha fazla verim sağlayacaktır. Tohumun kaplanmasından çimlenmesine artı değer katacaktır” dedi.

Bölgede yüksek verimliliğe ve hastalık dayanımına sahip olan Lidea firmasının Ayçiçek çeşitleri üreticiler tarafından rağbet görüyor.

Programın soru cevap kısmından sonra katılanlara yemek ikramıyla program sona erdi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.