Sinem Sarı'ya yoğun ilgi! Hem seçimlerde destek istedi, hem de partiye yeni üyeler kazandırdı
banner135

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi hazırlık çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Milletvekili Aday Adayı Sinem Sarı, parti yöneticileri ile birlikte Alaca İlçesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Alaca İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Hilmi Akça ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Sarı, seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Alaca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Gür’ü de ziyaret ederek çalışmalar ve yaşanan sorunlar hakkında bilgi alan Sarı, Millet İttifakı iktidarında tarım ve hayvancılık alanında hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.

İlçe esnafını ziyaret edip sorun ve talepler hakkında bilgi alan Sarı, iktidara geldiklerinde esnafı rahatlatacak, onların yüzünü güldürecek ve ayakta kalmalarını sağlayacak bir dizi tedbir alacaklarını vurguladı.
Alaca’da ev ziyaretleri de düzenleyen Sarı, gençlerin partiye üye olmasını sağladı.

Alaca’da yoğun ilgi ve sevgi gösterileri eşliğinde karşılanan Sarı, Millet İttifakı’nın iktidara gelmesi ve sandığa sahip çıkılması için destek istedi.

Anahtar Kelimeler:
Sinem Sarı2023 Seçimleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.