Milletvekili Kaya, Alaca'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
banner135

İlk olarak Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür'ü ziyaret ederek, görevinde başarılar dileyen Milletvekili Kaya, daha sonra Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu'yu makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. 
Alaca'da esnafla da bir araya gelen Milletvekili Kaya, ilçedeki çalışmaları yerinde inceledi.
Milletvekili Kaya'ya ziyaretlerinde İl Başkan Yardımcıları Emre Turan, Osman Aktı, Ahmet Bayraklı, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca İlçe Başkanı Ragup Ağaçdan ve partililer eşlik etti. 
Alaca'daki esnaflarla bir araya gelerek, sorun ve isteklerini dinleyen Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, esnafa gereken desteğin verildiğini ve verilmeye de devam edeceğini söyledi. 
Son olarak Alaca'da yapımına başlanan yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Kaya, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.