Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a ziyaret
banner135

Alaca ile ilgili görüşmede bulunan Başkan Şaltu, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile bir süre sohbet etti.  Ziyarette konuşan Milletvekili Ceylan, “Halkımızın yaşam kalitesini artırmak adına yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduk. Bugüne kadar olduğu gibi Türkiye Yüzyılını Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde inşa etmek için çalışıyoruz.
2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye'yi milletçe el ele inşa edeceğiz. Kutlu mücadelemizi zafere ulaştırana kadar hak bildiğimiz yolda yürümeyi sürdüreceğiz.
Sayın Başkanlarımız nezdinde gecesini gündüzüne katarak vatanı, bayrağı, milleti, devleti ve ezanı için aşından işinden, evinden ocağından, çoluğundan çocuğundan zaman ayırarak bu kutlu davaya gönül vererek hizmet eden kardeşlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
AlacaAhmet Sami Ceylan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.