Gençkurt: ‘Demokrasi şehitlerini rahmetle anıyoruz’
banner135

Gençkurt, “Eski Başbakanımız ve Demokrat Parti Genel Başkanı Adnan Menderes, Maliye Bakanı Hasan Polatkan ile Dış İşleri Bakanımız Fatin Rüştü Zorluyu, rahmetle ve saygıyla anıyoruz” diyerek, açıklamasında şunları ifade etti: 
“İdama giderken bile kimseye kırgın değilim. Milletime ebedi saadetler dilerim diyecek kadar ülkesini ve halkını seven bir şahsiyet merhum Adnan Menderes. Bu ne bir kadarki çocuklarının hayatları hüzünle sona erdi. Biri zehirlenerek diğer oğlu trafik kazasında hayatta kalan oğlu Aydın Menderes geçirdiği trafik kazasında sakatlanmış daha sonra rahmetli olmuştur. İdam edildikten sonra evinin kapısına asarak parayı tahsil etmişlerdir. Bunu yabanları dünya var oldukça lanetle anılacaktır.
Demokrasi şehitlerini rahmetle saygıyla anarken Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.”

(Arap Kurt)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.