Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Şaltu'ya destek
banner135

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Alaca'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şaltu'ya destek verdi.

Yozgat - Çekerek’te bir programa katılacak olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şaltu’nun davetini kırmayarak Alaca'yı ziyaret etti ve ilçede kısa bir zaman da olsa seçim bürosunu ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Oktay, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şaltu, İl Genel ve Belediye Meclis
Üyesi Adayları, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri tarafından Alaca yol kavşağında coşku içinde karşılandı.

Seçim bürosunda Alacalılara hitap eden Oktay, Alaca Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şaltu'ya plan ve projeler için destek sözü verdi.

Yoğun programlar çerçevesinde çalıştıklarını anlatan Oktay, konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek başladı.

"TÜRKİYE ŞAHNALACAK, ALACA ŞAHLANACAK"

Oktay; “31 Mart bizim için çok önemli. İnşallah bu seçimlerden sonra bizler merkezde, sizler yerelde yeni bir şahlanışı başlatacağız. Kim ne yaparsa yapsın, kim domates, biber, patlıcanla oynarsa oynasın, bizler işimize bakacağız. 31 Mart’tan sonra Alaca’nın, Türkiye’nin nasıl şahlanacağını göreceksiniz.

Özellikle Türkiye’nin gelişmesi ve kalkınmasını istemeyenlerin de tek derdi budur. Geçen hafta 20 saat uçak yolculuğu süren yere gittik biliyorsunuz. Böyle bir yerde bile bir mazlum varsa, eğer bir Müslüman ve Türk kardeşimiz varsa bizler ordayız. Kılına zarar verirlerse eğer bir şey olursa bunun hesabını sorar dünyanın neresine kaçarsa kaçsın hesabını sorarız. Bunu sadece kendi memleketimizdeki teröristler için de söylemiyoruz. Bizler kendi ülkemizi bambaşka bir geleceğe taşıyoruz. Bizler merkezde çalışırken Çorum, Yozgat kalkınsın istiyoruz. Bu anlamda da Alaca’da aynı hizmeti görsün istiyoruz. 31 Mart’tan sonra 1 Nisan’da bu toprakların evladı kardeşiniz var, ben elimizden ne gelirse sonuna kadar destek vermeye hazırım. Seçimden seçime değil bu topraklarda Allah kısmet ederse Alaca'da da en güzeli için sonuna kadar destek vermeye birlikte kalkınmaya hazırız. Halil İbrahim kardeşim sizlere emanet, Muhammet Eyvaz kardeşime de teşekkür ediyorum hizmetlerinden dolayı. Birlik beraberlik önemli, dirliğimiz önemli. Bizler bir olduğumuz sürece her şeyin üstesinden kolayca geliriz” şeklinde konuştu.

İlçe halkı tarafından yoğun kalabalıkla karşılanan Fuat Oktay, aynı samimi duygular ve dualarla vatandaşlar tarafından ilçeden uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.