“Alacamıza yeni hizmetler ve eserler sunmak istiyoruz”
banner135

Ağaçdan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

“AK Parti olarak Cumhurbaşkanımızın liderliği ve vizyonu doğrultusunda 21 yıldır hizmet belediyeciliği anlayışını benimsedik ve bu anlayış ve vizyonla farkımızı gösterdik. Şimdide 31 Mart 2024 seçimlerini Cumhurbaşkanımızın açtığı ve hedef gösterdiği yeni bir ufukla Türkiye yüzyılı belediyeciliği anlayışı içinde hizmetlerimize devam etme gayreti içerisinde hazırlanıyoruz.

Topyekün bir kalkınma vizyonunu ifade eden ülkemize başkalarının hayal bile edemeceği kazanımlar sunan Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi belirledik. Belediyecilik anlayışımızı da dahil ederek Alacamıza yeni hizmetler ve eserler sunmak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz.
Bugünde bu hedefimize ulaşmak adına 31 Mart yerel seçimlerine kadar projelerimizi, vizyonumuzu ve Türkiye yüzyılı belediyeciliğine hem şehirlerimize anlatmak ve gönül birliğimizi pekiştirmek maksadıyla seçim büromuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu açılışta emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, parti gönüllülerimize ve siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum.” 

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaRagıp Agaçdan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.