Alaca İlçe Başkanlığı'na Yaprak Erdoğan atandı
banner135

Atama ile ilgili açıklamada bulunan DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, "Atamanın partimize ve Alaca ilçemize hayırlı olması temenni ediyorum. Bugün 11. İlçe atamamızı gerçekleştirdik ve “DEVA damlalarını” Alaca ilçemizde de Av. Yaprak Erdoğan ile birlikte toprakla buluşturduk. Kendisi ile çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum, kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Vargeloğlu, "Atamasını gerçekleştirmediğimiz Mecitözü, Kargı ve Sungurlu ilçelerimizde de çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir, bu ilçelerimizde de en kısa sürede atama işlemlerini gerçekleştirip, ilimizde “DEVA damlası” ile buluşmayan ilçe bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

AV. YAPRAK ERDOĞAN KİMDİR?

1995 Alaca/Çorum doğumlu olan Yaprak Erdoğan Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Yaprak Erdoğan, 2,5 yıldır serbest avukatlık yapmaktadır.

​​​​​​​

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.