Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdullah Emre Nayman görevine başladı
banner135

Göğüs Hastalıkları bölümünün hastane ve Çorum için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Göğüs Hastalıkları bölümü için Uzm. Dr. Abdullah Emre Nayman’ı kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti. 
Göğüs Hastalıkları Bölümünde; Göğüs Hastalıkları (KOAH, Astım-Bronşit, Zatürre, Kronik Öksürük, Akciğer Hastalıkları, Alerjik Hastalıklar, Verem, Covid Sonrası Semptomlar vb.), Solunum Fonksiyon Testi, Uyku Laboratuvarı, Sigarayı Bıraktırma ve Erişkin Yoğun Bakım Hizmetleri olarak halkımızın ihtiyaçlarına cevap verilmekte. 
Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır.’’ diye konuştu.
Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Abdullah Emre Nayman; Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 
Nayman, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi. 
Uzm. Dr. Abdullah Emre Nayman, 1989 yılında Çorum’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorum’da tamamladı. 2006-2012 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Tıp eğitimi almıştır. 2014 Yılında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde Göğüs Hastalıkları bölümünde ihtisasına başlamıştır. 2018 yılında ihtisasını tamamlamıştır. 2012-2014 yılları arasında Amasya Hamamözü Toplum Sağlığı Merkezi, 2018-2020 yılları arasında Şanlıurfa Viranşehir Devlet Hastanesi, 2020-2023 Çorum Sungurlu Devlet Hastanesi’nde görev yapmıştır. 2023 yılı itibariyle Çorum Özel Hastanesi kadrosuna dahil olmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 
Alanında oldukça deneyimli ve tedavileri başarılı olan Uzm. Dr. Abdullah Emre Nayman; Zatürre (Pnömoni), KOAH, Astım-Bronşit, Kronik Öksürük, Alt ve Üst Solunum Yolu Hastalıkları, Akciğer Damar Tıkanıklığı Hastalıkları, Alerjik Hastalıklar ve Alerji Testleri, Uyku Apnesi ve Uyku Laboratuvarı, Tüberküloz (Verem), Akciğer Kanseri, Solunum Fonksiyon Testleri, Sigara Bıraktırma, Covid-19 Sonrası Semptomlar Tedavi ve işlemlerini başarı ile uygulanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.