Girişimci kadınlar ürettikleri ürünleri tanıttı
banner135

Alaca Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi tarafından fuarda stant açılarak, kadınların ürettikleri mantı, erişte, pekmez, kuşburnu marmelatı, sirke, tarhana gibi bir çok ürünü fuarda tanıttı. 
Öte yandan girişimci kadınlar fuarda katmer ve gözleme yaparak satışa sundular. Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve Alaca Lider Gazetesi Sahibi Hacı Odabaş, Alaca Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi Başkanı Filiz Penpe ve Başkan Yardımcısı Meryem Çolak'ı ziyaret ederek, ürettikleri ürünler hakkında bilgiler aldılar.

ALACA'DAKİ TARIM ÜRÜNLERİ FUARDA TANITILDI

Alaca'da yetiştirilen çok sayıda tarım ürünü tarım fuarında görücüye çıktı. Çorum Tarım Fuarı'nda Alaca Belediyesi stant açarak, Alaca'da yetiştirilen ve Alacalıların önemli geçim kaynakları arasında yer alan Alaca Moru Soğanı, patates, kabak, elma, kuru fasulye, nohut, şeker pancarı gibi bir çok ürün sergilendi.


 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.