Semerkand Vakfı'ndan “Hayırla Geldiniz” kermesi
banner135

Alaca Semerkand Vakfı tarafından her yıl geleneksel hale getirilen hayır kermesi, bu yıl da vatandaşların büyük ilgisiyle açıldı.

Açılışa Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu katılarak hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

El emeği göz nuru ile hazırlanan birçok yiyecek, içecek ve giyecek malzemeleri ile kermes aracılığı ile kısa bir süre vatandaşlara hizmet veren vakıf yetkilileri, gelirlerinin tamamının okuyan öğrenci ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını açıkladı.

"Buradan elde edeceğimiz gelirlerle okuyan öğrencilerimiz ve fakir-fukara kardeşlerimize yardımlarımız olacak" diyen vakıf yöneticileri; "Efendimiz (SAV)'in de buyurduğu gibi hayra vesile olan hayrı yapmış gibidir sözünden yola çıkarak Alaca'da gerçekleşen bu hayır işine halkımızdan katılım bekliyoruz. Burada iştirak edilip bir çay içilse dahi bu çay hayra vesiledir. Dolayısıyla biz bütün kamuoyuna böyle bir duyuru yapıyoruz geniş bir katılım olsun istiyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.