OSB alanında OKA destekli fizibilite incelemesi yapıldı
banner135

Alaca Karma OSB’nin hayata geçirilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, OKA Çorum Yerel Ofis Uzmanı Dursun Demir ile Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatih Arslan, projenin yürütüleceği bölgede yerinde incelemelerde bulundu.

Teknik Değerlendirmeler ve Altyapı Analizi

Ziyarette, OSB alanının mevcut durumu, altyapı imkânları, ulaşım bağlantıları ve yatırımcıların ihtiyaçlarına uygunluğu değerlendirilerek teknik tespitler yapıldı. Uzman ekip tarafından sahadan elde edilen verilerin, nihai fizibilite raporuna dâhil edilerek projenin yol haritasına yön vereceği belirtildi.

Alacainceleme (1)

Alaca İçin Sanayi Hamlesi

Alaca Karma OSB’nin faaliyete geçmesiyle birlikte ilçede sanayi altyapısının güçlendirilmesi, yatırım ortamının iyileştirilmesi ve yeni istihdam alanlarının oluşturulması hedefleniyor. Proje tamamlandığında Alaca’nın, Çorum’un sanayi potansiyelinde önemli bir paya sahip olacağı öngörülüyor.

“Ekonomik Kalkınmayı Yakından Takip Ediyoruz”

Alaca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacak her adımın yakından takip edildiği vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Alaca Karma OSB, ilçemizin ekonomik gelişimi açısından büyük önem taşımaktadır. Odamız olarak bu sürecin her aşamasında aktif rol almayı ve projenin hayata geçmesi için gerekli desteği sağlamayı sürdüreceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.