Mezun olacak öğrenciler iftarda buluştu
banner135

Alaca Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden bu yıl mezun olacak öğrenciler iftarda bir araya geldi.

İftara Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç, İlçe Vaizi Fatih Akman, öğretmenler ve mezun olacak öğrenciler katıldı.

Ayrıca yıl içerisinde yarışmalarda derece yapan öğrencilere hediyeler takdim edildi. Okul birincisi olan öğrenciler programda birer konuşma yaptı.

Alaca Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu yılda başarılı bir sezon geçirdi. İmam Hatip Ortaokulları arasında yapılan Ezan okuma yarışmasında Çorum 1.liği, Hafızlık yarışmasında Çorum 2.liği, Kuranı Kerimi güzel okuma yarışmasında Çorum 3.lüğü, Arapça Şarkı Söyleme Yarışmasında Çorum 2.liği, Arapca Metin Canlandırma Yarışmasında Çorum 3.lüğü, Arapca Şiir Okuma Yarışmasında Çorum 3.lüğü, Musiki Yarışmasında Çorum 2.liği kazanıldı.

Bu yıl İHL’ler arasında yapılan hafızlık yarışmasında Çorum 3.lüğü Arapça Şiir Okuma Yarışmasında, Çorum 3.lüğü hutbe okuma yarışmasında Çorum 4.lüğü, atletizm yarışmalarında 2 adet Çorum 1.liği, 2 adet Çorum 2.liği, 3 adet Çorum 3.lüğü elde edildi.

Yarışmalarda toplam 21 kupa ve madalya kazanıldı.

Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi, sosyal, kültürel, sportif ve akademik alanlarda toplam 77 faaliyet gerçekleştirdi.

Okulda ilk defa model uçak kursu açılarak öğrencilerin el becerilerinin gelişmesi sağlanarak, sabah namazı buluşmaları gerçekleştirildi. Okulda 4 adet konferans, 8 adet eğitici seminer ve Nevşehir gezisi düzenlendi. Okulun duvarları ayet ve hadislerle donatılırken, yeni taşınan okulun çevresi ağaçlandırıldı.

Okul Müdürü Kadir Şimşek, iftar programına katılanlara teşekkür ederken, 8 ve 12. sınıf öğrencilerine bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.