Meydanda zafer coşkusu
banner135

Alaca Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran AK Partililer seçim zaferini doyasıya kutladı. Belediye Başkanı seçilen Halil İbrahim Şaltu ve ekibi ilk olarak şükür namazı için Alaca Eski Camii’ye giderek namazlarını kıldılar. Akşam namazından sonra ise Şaltu ve ekibi meydanda bulunan kalabalığa eşlik etti. Seçim zaferini Ak Partililer doyasıya kutladı.

“GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ”

AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Halil İbrahim Şaltu, oy sayımının tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslendi.

Burada yapılan kutlamalara katılan Şaltu, “Seçim öncesinde söylediğimiz gibi tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın gönüllerine dokunacağız. Gönül belediyeciliğini icra edeceğiz” dedi.

Kendisini bu göreve layık gören vatandaşlara teşekkür eden Şaltu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Tevazu, samimiyet ve gayretle seçim çalışmalarımızı tamamladık. Samimiyet ve gayretimizi elden bırakmadık. Allah'ıma hamd olsun ki gayretimizin, samimiyetimizin ve tevazumuzun karşılığını bulduk. Herkese teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları esnasında bana destek veren, yanımda olan herkese teşekkür ediyorum.

Biz seçim beyannamemizde de belirttik, bundan sonra gönüllere dokunacak, her zaman birlikte olup, her yaptığımız işi birlikte yapacağız. Saygımızı ve sevgimizi hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Kapımız hiçbir zaman size kapalı olmayacak. Bana oy veren, vermeyen herkesin başkanı olarak görevimi sürdüreceğim. Tekrardan desteklerini esirgemeyen parti teşkilatına, kadın kollarına, gençlik kollarına teşekkür ediyorum.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.