Merve Güzellik Merkezi hizmete açıldı
banner135

Uzm. Estetisyen Merve Yıldız'ın sahibi olduğu Merve Güzellik Merkezi, Alaca'da hizmete açıldı.

Günhan Mahallesi Sakarya Sokak Sibel Apartmanı Kat 4 No: 16 adresinde müşterilerinin hizmetine açılan Merve Güzellik Merkezi'nin açılış törenine; Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, bazı kuruluşların yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan duanın ardından kurdela kesilirken, davetliler işyerini gezerek bilgi aldı.

Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu; “Estetisyen, Güzellik Uzman Merve Yıldız hanımefendiye yeni işyerinde hayırlı işler başarılar diliyorum” dedi.

Estetisyen ve Güzellik Uzman Merve Yıldız ise; “çok değerli misafirlerimiz katılımlarınız bizleri onurlandırdı. Yeni işyerimizi dua ile açıyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Katılımlarınızla açtığımız işyerimizde inşallah güzel işler yapacağız. Katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Açılış, çeşitli ikram ve sohbetin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derya 2 yıl önce

Merabalar numaranız yokta size nasıl ulaşa bilirim