Memur - Sen heyetinden ziyaret
banner135

Memur-Sen Konfederasyonu Alaca Temsilciliği ve bağlı sendikalar, Alaca Belediye Başkanlığına seçilen Halil İbrahim Şaltu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Memur-Sen Çorum il Başkanı Ahmet Saatçi ve yönetim kurulu üyeleri ile Alaca Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı Kadir Şimşek, Diyanet-Sen Başkanı Erdem Kayabaş, Sağlık-Sen Başkanı Bedri Ahirzaman, Toç-Bir-Sen Başkanı Serkan Sayın, Bem-Bir-Sen Başkanı Nurettin Arslan ve bazı yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Memur-Sen Çorum İl Başkanı Ahmet Saatçi ve Memur-Sen Alaca İlçe Başkanı Kadir Şimşek, Alaca Belediye Başkanı seçilen Halil İbrahim Şaltu'ya hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Alaca için yapılacak her türlü hayırlı hizmette destek olacaklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.