Köy mezarlığının girişine şehit fotoğrafları asıldı
banner135

İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin girişimleri ve şehit babası Mustafa Kaplan’ın destekleriyle Alaca - Sarısüleyman Köyü mezarlığının girişine bu köyden şehit olan asker ve polislerin fotoğrafları asıldı.

Bu vatan uğruna şehit olan Şehit Muttalip Kaplan, Şehit Polis Kamil Arslan ve Şehit Tuncay Arslan’ın hatırası köy mezarlığının girişinde yaşatılıyor.

Konuyla ilgili kısa bir bilgi veren İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Zeki Dilmen, fotoğrafların asılmasında desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederken, “Bu vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz için küçükte olsa bir bilgilendirme tabelası yaptık. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Gazilerimize Allah sabır versin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.