Alaca Belediyesi, ilçe merkezindeki dere yataklarında kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Alaca Belediyesi, yaz aylarında oluşabilecek kötü koku ve çevresel kirliliğin önüne geçmek amacıyla derelerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, hem çevre sağlığı hem de yaşam kalitesinin korunmasına yönelik olarak dere yataklarında kapsamlı temizlik gerçekleştiriyor.
Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, temiz bir çevrenin, sağlıklı bir gelecek anlamına geldiğini ifade ederek, ‘daha temiz bir Alaca’ sloganıyla yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade etti. Başkan Arslan, “hep birlikte daha yaşanabilir bir Alaca için çalışmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.
Arap Kurt