‘Kızılay kara gün dostu olmaya devam edecek’
banner135

Türk Kızılayı Alaca Şube Sorumlusu Erdal Demir, üretilen et konservelerinin her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Kızılay şubeleri aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını söyledi.

Demir, “Ülke genelinde geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda bağış yoluyla toplanan kurbanlar hem kuşbaşı hem de kıyma konserve yapıldı. Yıl içerisinde bu konserveler ihtiyaç sahiplerine her yıl olduğu gibi gönderildi” dedi.

Türk Kızılayı Alaca Şube Sorumlusu Erdal Demir, konuya ilişkin açıklamasında şunları ifade etti:

“Buna ‘Kızılay modeli’ diyoruz. Türkiye’deki kurban bağışı kampanyalarında kesilen kurbanların ihtiyaç sahiplerine dağıtılması konusuyla alakalı Türk Kızılayı ayrı bir model oluşturuyor. Bu vesileyle Ramazan ayı içerisinde muhtaç ailelerimize dağıtılmak üzere şubemize her biri 800 gram olan kavurma gönderildi.

Ayrıca şubemiz tarafından hazırlanan gıda kolilerini de yardıma muhtaç ailelerimize vereceğiz. Vatandaşlarımızın da desteğiyle Kızılay her zaman kara gün dostu olmaya devam edecektir.

Yüz paket gıda geldi. 108 adet kıyma, 108 adet kuşbaşı geldi ve dağıtımı yapıldı. Toplamında ise; 500 adet kıyma ve kuşbaşı dağıtımı yapılması planlandı. Para yardım ve destek olayı ise yılda bir defaya mahsus olan bu yardım geçen yıl 260 kişiye verildi. Bunu çoğaltmayı amaçlıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.