Kaymakam Aytemür ve Jandarma Komutanı Gürsoy’a teşekkür plaketi
banner135

Zeki Dilmen ve yönetim kurulu üyeleri vatan için şahadet şerbeti içen şehitlerimizin emaneti şehit ailelerimiz ve tüm gazilerimize sunmuş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Kaymakam Aytemür ve Gürsoy’a plaket takdim ettiler.
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Dilmen, “Sayın Kaymakamımız göreve başladığı günden itibaren bizlere her anlamda büyük destek verdi. Her zaman yanımızda oldu. Kendilerine bize verdikleri desteklerden ötürü canı gönülden teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde İlçe Jandarma Komutanımızda her zaman bizlerin yanında oldu ve desteklerini bizden hiç esirgemedi. Ne zaman ihtiyacımız olsa yanımızda yer aldı. Kendilerine tüm şehit aileleri ve gaziler olarak teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.