İmam Hatip Orta Okulu'na ziyaret
banner135

Vali Mustafa Çiftçi'nin eşi Azime Çiftçi, Alaca İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle görüştü.

Ziyarete; Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, eşi Gülden Kurtyemez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç, İlçe Müftüsü Fatih Kaya, Okul Müdürü Kadir Şimşek ile bazı öğretmenler de katıldı.

Misafirleri kapıda karşılayan öğrenciler, çiçek takdim ettiler. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Çiftçi, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Sınıf öğretmenlerinden öğrenciler ve dersleri hakkında çeşitli bilgiler alan Çiftçi, memnuniyetini dile getirdi.

Daha sonra idareci ve öğretmenlerle sohbet eden Çiftçi, "bu çocuklar, gençler en güzel eğitim ve öğretimi hak ediyorlar. Bizlerin geleceği nesilleri yetiştirmek sizin eserinizdir. Bu anlamda eğitim ve öğretim bizler için çok önemlidir. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç, Alaca’da eğitim ve öğretim hakkında çeşitli bilgiler sunarak misafirleri bilgilendirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.