Hafızlardan Başkan Şaltu'ya ziyaret
banner135

Hafızlık tespit sınavında başarılı olan Hanife Hanım Hafızlık Kursu hafızları, kurs yöneticisi Musa Kılıç ile birlikte Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’yu ziyaret etti.

Ziyarete İlçe Müftüsü Fatih Kaya da eşlik ederken, Başkan Şaltu, misafirleri kapıda karşıladı.

Hafızlarla ilgili çeşitli bilgiler veren Kurs Yöneticisi Musa Kılıç, “Son yapılan değerlendirme sınavında 10 gencimizi hafız ettik. Şu anda sınavlara girmeyi bekleyen 8 tane gencimiz daha var. Allah sayılarını arttırsın destek veren, gönül verenlerden razı olsun” dedi.

Ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirten Başkan Şaltu, “Hafızlık müessesesi ilçemizde çok eskilere dayanır. Allah hepinizden razı olsun. Sizlere emek veren gönül veren insanlardan razı olsun. Başkan olarak sizlere her daim kapım açık ve yanınızda ve destekçinizim. Bu anlamda çok büyük yol kat ettiniz lakin diliyorum ki üniversite hayatına da atılacak ve çeşitli dallarda başarı yakalayacaksınız. Allah’ın ilk emri okudur. Bu anlamda eğitim hayatınızı mutlaka devam ettirmenizi diliyorum” dedi.

Ziyaret çeşitli ikram ve sohbetlerin ardından Başkan Şaltu’nun hafızlara hediyeleriyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.