Çam Söve ile evleriniz neşelenecek
banner135

Çorum’da iç mimar tasarımları ve dış cephe görsellerinde oldukça iddialı olan Çam Söve Dekoratif Yalıtım Sistemleri, Sanayi Sitesi Fuarı’nda açtığı stant ile beğeni topladı. Standa sergilenen bir birinden harika görsellerle insanlara güzel duygular yaşattı.

36. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde farklı sektörlerden 160 firmanın katılımı ile Sanayi Sitesi Fuarı açıldı.

Fuarda Çorum’dan Çam Söve Dekoratif Yalıtım Sistemleri de bir stant açarak, bir birinde özel mimar tasarımları ve dış cephe görsellerini vatandaşların beğenisine sundu.

Strafor un sanatla buluştuğu ilginç karelerin ortaya çıktığı eserlerin yer aldığı standı gezen vatandaşlar, böylesi bir çalışmanın Çorum’da yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Çam Söve Dekoratif Yalıtım Sistemleri sahibi Burak Çam, ‘Tek değiliz ama farklıyız’ sloganıyla yola çıktıklarını kaydederek, amaçlarının Çorumlulara en kaliteli ve farklı bir konsept anlayışıyla hizmet vermek olduğunu söyledi.

İç mimari iç ve dış dekorasyon, binaların dış cephe kaplamaları, iç mekan ahşap dekorasyon ürünleri, her türlü süsleme ve aksesuarların üretimini yaptıklarını anlatan Çam hem yalıtım hem de dekorasyon çalışmalarında 3 boyutlu ürünleri ile fark yaratacaklarını iddia etti.

Bilinen kalite anlayışının bir adım ötesinde olduklarını belirten işletme sahibi Burak Çam, “Binaların dış cephe kaplamaları, iç mekân dekorasyon, özel tabela tasarımları yapıyoruz. Strafor köpüğü sanatla buluşturduk. Uygun fiyatı ve dekoratif yapısıyla sizde söveyi tercih edin” dedi.

Kalite anlayışı ile diğer firmalarda da bir adım önde olduklarını vurgulayan Çam, ayrıca Küçük sanayi sitesi 4.cadde No:20 adresinde hizmet vermekte oldukları iş yerlerine Çorumluları davet ederek, “Kaliteyi ve farklılığı yerinde görmeye ne dersiniz?” şeklinde konuştu.

Yayla Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.