Bakan Müşaviri Zeki Gül’den bir dizi ziyaret
banner135

Zeki Gül, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahman Karagöz ile Dursun Kaya’yı ziyaret ederek, Çorum ile Alaca’nın sorunları ve çözüm önerilerini görüştü.

Gül, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ragıp Ağaçtan ile birlikte Alaca Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Bayat ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret gerçekleştirerek, kulüp çalışmaları hakkında bilgiler aldı.


Çorum Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ömer Tök’e göreve yeniden atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Zeki Gül, Ömer Tök’e başarılar diledi.


Gül, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Günser Şirin’i ziyaret ederek, “Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, kırk yıllık arkadaşım Günser Şirin’i ziyaret ettim. TSO, ekonomi ve siyasetle ilgili fikir alışverişinde bulunduk” dedi.


Çorum Ticaret Odası Meclis Başkanlığı’na yeniden seçilen Erol Karadaş’ı makamında ziyaret eden Zeki Gül, hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni dönemde Çorum esnaf ve işadamlarına katkılarının devam etmesini temenni etti.


Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Müşaviri Zeki Gül ve Çorum Sürücü Kursu firma yetkilisi Turgay Yılmaz, Çorum Ticaret ve Sanayi Oası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, TOBB Delege Üyesi Mustafa Özbayram da yer aldı.


ÇESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç’ı yeniden seçilmesi sebebiyle AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Arslan ile birlikte ziyaret eden Zeki Gül, hayırlı hizmetler diledi.


Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Müşaviri Alacalı hemşehrimiz Zeki Gül, Alaca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Gür’ü ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Müşaviri Zeki Gül ve Çorum Sürücü Kursu firma yetkilisi Turgay Yılmaz, gerçekleştirilen organ seçimleri neticesinde yeniden seçilerek güven tazeleyen Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Alıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Sadettin Ünlü ve Tuna Eser'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
AlacaZeki Gül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.