Arslan, şampiyonları kutladı
banner135

Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Çorum Şampiyonu olan öğrencileri okulda kutladı.

Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, 30 Nisan 2019 Salı günü Denizhan YİBO'ya bizzat giderek okullar arası atletizmde takım halinde Çorum şampiyonu olan öğrencileri başarılılarından dolayı kutladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan; "sizin başarınız bizlerin gururu oldu. Hepinizi ayrı ayrı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Çorum'da okullar arası yarışmada ilçemizi okulunuzu ve bizleri gururlandırdınız. İstenildiğinde neler yapılabildiğinin en güzel örneği sizlersiniz. Bu anlamda idarecilerinizi, öğretmenlerinizi ve emeği bulunan herkesi kutluyorum. Belediye olarak bizler elimizden geldiği kadar sizlerin yanınızdayız, başarılarınızın devamı için güzel ilçemizi gururla temsil edebilmeniz için desteklerimiz devam edecektir. Görüyoruz ki derslerde de başarılı birer öğrencilersiniz. Bu başarınızdan dolayı sizleri tekrar kutluyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.