Alaca’ya yeni İlçe Müftüsü atandı
banner135

Rize Çamlıhemşin İlçe Müftüsü iken Çorum Alaca İlçe Müftülüğüne atanan Necdet Kahvecigörevine başladı.
Alaca İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta iken Çorum İlçe Müftü Yardımcılığı’na atanan Fatih Kaya’nın ardından İlçe Müftü Vekilliği’ne Fatih Akman getirilmişti.
İlçe Müftüsü Vekili Fatih Akman’ın Çorum il vaizi olarak atanmasının ardından ise Alaca İlçe Müftülüğüne Necdet Kahveci’nin ataması gerçekleştirildi.

NECDET KAHVECİ KİMDİR?

“1971 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini babasının Kur’an Kursu öğretmenliğini yürüttüğü Rize’de tamamladı. Hafızlığını babasının yanında tamamladı. İmam Hatip Lisesini 1993 yılında Rize’de tamamladıktan sonra yurt dışında Arapça eğitimi aldı.1999 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2004 yıldan itibaren Trabzon Akçaabat ilçesinde İmam-Hatiplik görevine başladı.2010 yılında Trabzon İhtisas Eğitim Merkezinden mezun olduktan sonra Trabzon Beşikdüzü’nde vaiz olarak göreve başladı.
Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Tefsir anabilim dalında Yüksek Lisansını 2013 yılında tamamlamasının ardından Doktora öğrenimine başladı. 29.03.2019 tarihinde Çamlıhemşin İlçe Müftüsü olarak görevine başlayan Necdet Kahveci, geçtiğimiz günlerde de Alaca İlçe Müftülüğüne atandı. Evli ve üç çocuk babası olan Kahveci, Arapça ve Fransızca bilmektedir.”

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.