Alaca'ya 4 milyon 53 bin TL ek bütçe
banner135

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, KÖYDES için 2022 yılı yatırım bütçesinin 55 milyon TL olarak belirlendiğini dile getirerek, artan maliyetlerden dolayı hükümet tarafından ek bütçe olarak da 39 milyon 613 bin 619 gönderildiğini açıkladı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Av. Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı'dan oluşan heyet Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etmiş, İl Özel İdaresinin projeleri ve talepleri görüşülerek, bu projelere 40 milyon TL ödenek aktarılması kararlaştırılmıştı.

Gelen ek bütçeler ile birlikte Köydes'in toplam bütçesi 135 milyon TL olurken, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından aktarılan 40 milyon TL ek bütçenin planlamalarının yapılacağını, hakkaniyet ölçüsünde ihtiyaçlar dahilinde gerekli çalışmaların yapılacağını dile getirdi.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, "Her şart ve durumda bu şehrin güzellikle anılması ve gelişmesi için gayret ediyoruz. Sahibi değil emanetçisi olduğumuz bu koltuklarda sevdamız olan Çorum’umuz, İlçelerimiz ve Köylerimiz için devletimizin verdiği imkanlar dahilinde milletimizin yaşam kalitesini yükseltmek için ödenek ayrılmıştır.

İlimiz sınırları içerisinde yer alan tüm topraklarımızı hizmetlerimizle taçlandırmaya devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Allah Devletimize zeval vermesin tüm ilçelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
AlacaKöydesEk Bütçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.