Alaca Memur-Sen'den yemek ve plaket programı
banner135

Memur-Sen Alaca Temsilciliği, geçtiğimiz aylarda, kendisine haksız yere soruşturma açılan, ceza verilen ve Bayat'a sürgün edilen, daha sonra cezası, Tarım ve Orman Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu tarafından oybirliği ile iptal edilen, Sürgün uygulaması geri çekilen ve görevine geri dönen, ama kendisine yapılan bu uygulamaları hazmedemeyip, tayin isteyen ve geçtiğimiz günlerde de Nevşehir ili Avanos İlçesine tayini çıkan, Alaca ilçe Tarım Müdürlüğünde uzun yıllar görev yapan, özellikle Çörekotu ve Lavanta başta olmak üzere Alaca'nın tarım hayatına olağanüstü katkılar sunan ve aynı zamanda Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Toç-Bir-Sen Alaca Temsilciliği görevini yürüten Ziraat Yüksek Mühendisi Serkan Sayın onuruna yemek programı düzenleyerek plaket takdim etti.


Yemek ve plaket programına Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Alaca İlçe Başkanı Kadir Şimşek, Diyanet-Sen Temsilcisi Veyis Yağlı, Büro Memur-Sen Temsilcisi Sadık Yılmaz, Toç-Bir-Sen Temsilcisi Cumhur Atalık, Birlik Haber-Sen Temsilcisi Mustafa Özturan ve Genç Memur-Sen Temsilcisi İslam Şimşek katıldı.


Program sonunda Memur-Sen Temsilcisi Kadir Şimşek tarafından Alaca'nın tarım hayatına verdiği olağanüstü katkılardan ve sendikamız temsilcisi olarak emek mücadelesine verdiği destekten dolayı Serkan Sayın'a teşekkür etti. Serkan Sayın da kendisinin onuruna verilen yemek ve plaket için oldukça duygulandığını ve 16 yıl hizmet ettiği Alaca'yı hâlâ kendi memleketi gibi gördüğünü, Alaca'yı hiçbir zaman unutmayacağını belirterek, ilçe başkanı Kadir Şimşek ve diğer ilçe temsilcilerine teşekkür etti.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
AlacaMemur Sen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.