Alaca Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu
banner135

Bu kapsamda Alaca Belediyesi Aşevi aracılığıyla Ramazan ayı boyunca günlük 1500 kişilik sıcak yemek, 4500 kişilik ise pide dağıtımı gerçekleştiriyor. Ekipler, Ramazan ayı boyunca evinden dışarı çıkamayan vatandaşlara yemek ve pide ikramını evlerine yapıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Ramazan ayı boyunca her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanındayız. Pandemiden dolayı yaşadığımız sıkıntılı günlerde ekiplerimiz, günlük sıcak yemekleri vatandaşlarımızın evlerine götürüyor. 1500 kişilik sıcak yemeğin yanında 4500 kişilikte günlük pide dağıtımımızı gerçekleştiriyoruz. Yüce Allah yapmış olduğumuz ibadetleri, tutmuş olduğumuz oruçları, duaları kabul eylesin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.