23 Nisan coşkusu
banner135

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yılı ülke genelinde olduğu gibi Alaca’da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Sabah Atatürk Anıtı’na çelenk sunularak başlanan kutlama programı, ardından Cumhuriyet Meydanında çeşitli etkinliklerle devam etti.

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasıyla sürdü.

Programa Kaymakam Ramazan Kurtyemez, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Garnizon Komutanı Salih Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç, siyasi parti yöneticileri, Emniyet yetkilileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Hazırlanan 23 Nisan programında öğrenciler seslendirdikleri şiirler, hikayeler ve müzik dinletileri ile katılımcılara güzel bir gösteri sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.