Öğrencilerini altınla ödüllendirdi
banner135

Alaca İmam Hatip Lisesi, LGS derecesi yapan öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

Alaca Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’nün ortaokul bölümü öğrencileri 2019 LGS sınavında yüzde 1’lik dilimin altına inerek 486 puanla Alaca 2.si olan İrem Aksoy, 485 puanla Alaca 3.sü olan Oğuzhan Yalçınkaya ve 484 puanla Alaca 4.sü olan Ayşe Rana Şirin’i aileleriyle birlikte okula davet etti.

Okul Müdürü Kadir Şimşek, son 4 yıldır ortaokul bölümünden mezun verdiklerini ve her yıl öğrencilerinin derece yaptığını, gecen yılda Alaca birinciliğini Sakarya Ortaokulu ile paylaştıklarını, önceki yılda öğrencilerinin Alaca 1.si olduğunu ifade ederek, Çorum’un en başarılı İmam Hatip Ortaokullarından biri olduklarını ifade etti.

Okul Müdürü Kadir Şimşek, elde ettikleri başarılarından dolayı hem öğrencileri hem de ailelerini tebrik ederek, gram altınla ödüllendirdi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil Çini 5 yıl önce

Memleketimin hemde İHL öğrencilerinin derece yapmalarına ziyadesiyle sevindim Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederim