Avni Çelik MYO’ya yeni müdür
banner135

Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu beraberinde AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Durdu ile birlikte Hitit Üniversitesi Avni Çelik Alaca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne yeni atanan hemşehrimiz Doç. Dr. Songül Özüm’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, görevinde başarılar dilediler.
SONGÜL ÖZÜM KİMDİR?
Doç. Dr. Songül Özüm, 2008 yılında Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 2010 yılında lisansüstü programını Bozok Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde, 2016 yılında Niğde Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde doktora, 2022 yılında ise Üniversiteler arası kurul başkanlığında doçentlik eğitimini tamamladı. Avni Çelik MYO’da Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanlığı, Elektronik ve Otomasyon Bölüm Öğretim Üyeliğinin ardından ise Yüksekokula Müdür olarak atandı.

Arap Kurt

Anahtar Kelimeler:
AlacaAvni Çelik MYO
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.