Avni Çelik, Çorum'da gençlere önemli tavsiyer verdi
banner135

Çorum Hitit Üniversitesi ve Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen ‘Gençliğin Kariyer Zirvesi’ konulu konferans Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.


Konferansa Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Alacalı hemşehrimiz Orhan Coşkun, Çorum Genç MÜSİAD Başkanı Alacalı hemşehrimiz Erdem Arslan, bazı daire müdürleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.


Konferansa konuşmacı olarak katılan SİNPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, gençlerin kalıcı eserler bırakmayı hedef olarak belirlemeleri gerektiğini ve kendilerini bu şekilde daha iyi geliştirebileceklerini ifade etti.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.