Alaca METEM Almanya yolunda
banner135

Alaca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında hazırlamış olduğu “Avrupa'da İstihdam Odaklı Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Stajı” isimli projesi, Türkiye çapında 518 proje arasına girerek hibe desteği onayı aldı.

Proje yürütücüsü Bilişim Öğretmeni Yunus Şahin tarafından hazırlanan proje kapsamında, 10 Şubat-3 Mart ve 3 Mart-23 Mart 2019 tarihleri arasında Yunus Şahin ve Abdullah Koç refakatinde 2 grup halinde toplam 10 mobilya bölümü öğrencisinin katılımı ile Almanya’nın Dorsten şehrinde bir program düzenlendi.

Mobilya öğrencileri, proje kapsamında 21 günlük staj görerek kültürel geziler yaptı. Öğrenciler yaptıkları staj ile beraber mesleki becerilerini geliştirme olanakları bularak bilgi ve tecrübe edinirken, bunu da yaygınlaştırma faaliyetleri ile Alaca'daki paydaşlarına aktardılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.