Alaca İmam Hatip Orta Okulu'nda söyleşi
banner135

Alaca İmam Hatip Orta Okulu'nda söyleşi programı düzenlendi.

Alaca İmam Hatip Orta Okulu, okul salonunda hem öğrenciliği hem de öğretmenliğini yapmış olan Alaca'nın yetiştirdiği sanatçılardan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ressam, Neşet Anbar ve Dede Kargın İlkokulu Müdürü Halil Gülşen'i söyleşi yapmak için ağırladı.

Toplantı salonunda gerçekleşen söyleşiye, Alaca Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu Din Kültür ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Resim ve Hüsnü-Hat ustası Neşet Anbar, Dede Kargın İlkokulu Müdürü Halil Gülşen, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Söyleşide, Halil Gülşen, Alaca ile ilgili şiirlerinden kısa kesitler sundu. Daha sonra Neşet Anbar; resim ve hüsnü-hat üzerine yapmış olduğu çalışmalardan örnekler sunarak öğrencilerin bu konularda duyarlı ve dikkatli olmalarını istedi. Resmin sadece NÜ'den oluşmadığını örneklerle sunan Anbar; "Kendim de bu okulda yani Alaca İmam Hatip Lisesinde hem öğrenci ve hem de öğretmen olarak bulundum. Dönemin zorluklarını hep beraber yaşadık ve şu anda hamdolsun iyi bir konumdayız. Gençler, bizler zor şartlar altında bu günlere geldik. Sizler azimle çalıştığınız zaman çok daha iyi yerlere geleceğinizi biliyoruz. İstenildiğinde gençlerin çok şeyler yapabileceğini, vatanına milletine ailesine hayırlı hizmetlerde bulunacağınıza inancımız tamdır" dedi.

Daha sonra karşılıklı soru cevaplarla devam eden söyleşi çeşitli ikramlarla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.