Son anda kurtarıldı
banner135

Çorum’un Alaca İlçesine bağlı Küçükdona Köyü’nde yaşayan bir şahıs 156 Jandarma İmdat Hattı’nı arayarak yardım istedi.

Olayı anlatan şahıs, eşinin evdeki ziynet eşyalarını alarak oğluna acil para yatırmak amacıyla ilçe merkezine gittiğini, eşinin telefonun sürekli meşgul olduğunu ve dolandırılma ihtimalinin olduğunu jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbarı değerlendiren Alaca İlçe Jandarma Komutanlığı’nca görevlendirilen devriye ekipleri, yapılan araştırma sonucunda ilgili şahsı Alaca ilçe merkezinde bulunan bir bankaya ait ATM önünde tespit ederek dolandırılmasını önledi.

Şahsın hal ve hareketlerinde normal olmayan durumun gözlenmesi ve Jandarma ekiplerince şahsın karşı tarafla iletişiminin ekipler tarafından sonlandırılmasıyla şahısın dolandırılmaktan kurtarıldığı açıklandı.

Ekipler tarafından şahsın parayı karşı tarafa yatırmadan dolandırılmasının önlendiği para yatırmaya çalıştığı hesap numarası ile ilgili yapılan araştırmada şüphelinin tespit edildiği belirtildi.

Olayla ilgili Alaca Cumhuriyet Başsavcılığı’na bilgi verilerek alınan talimatlar doğrultusunda adli tahkikata başlanıldığına dikkat çekildi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.