Bayram tedbirleri kapsamında hayata geçirilen kavşak uygulamaları doğrultusunda; trafiğin yoğun olduğu Emniyet Kavşağı, Zile Kavşağı ve Mezbahane Kavşağı'nda polis ekipleri tarafından 7 gün 24 saat esasına göre güvenlik ve trafik tedbirleri alınmaya başlandı.

Vatan kahramanları unutulmadı: Başkan Arslan’dan ziyaret
Vatan kahramanları unutulmadı: Başkan Arslan’dan ziyaret
İçeriği Görüntüle

Sürücülerin ve yayaların güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için yoğun mesai harcayan trafik ekiplerinin, söz konusu noktalardaki kesintisiz denetim ve uygulamalarının ayın 13'ü ile 23'ü arasında aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

Yetkililer, vatandaşların bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi adına sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, emniyet kemeri takmaları ve aşırı hızdan kaçınmaları konusunda uyardı. (Arap Kurt)