TOKİ bölgesinde zamanla yıpranan ve bakım ihtiyacı oluşan noktalarda belediye ekipleri tarafından kilit taşı yenileme ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, ekiplerden yapılan işlemler hakkında bilgi aldı.

Güvenli ve konforlu ulaşım hedefleniyor
Belediye tarafından yapılan çalışmalarla bölgede yaya ve araç ulaşımının daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amaçlanıyor. İhtiyaç duyulan noktalarda bakım ve yenileme çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Arslan: Eksikleri gidermeye devam edeceğiz
Belediye Başkanı Şerif Arslan, Alaca’nın farklı noktalarında hizmet çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Arslan, “Söz verdiğimiz gibi; Alaca’mızın her noktasında çalışmaya, eksikleri gidermeye ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


