Kadir Bayat ve Yönetim Kurulu istifa etti
banner135

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Alaca Belediyespor Başkanı Kadir Bayat “Bugün itibariyle Alaca Belediye Spor Başkanlığı Görevinden İstifa etmiş bulunmaktayım. 
İstifamın sebebi maçta yaşananlar olaylar değil yaşananlar olaylar sonrasında Alaca idarecileri ve siyasetçileri dahil kimsenin yanımızda olmamasıdır. 
Dün gece apar topar emniyete alınıp ertesi gün öğlene kadar nezarette tutulmama ses çıkarmayanların buna göz yumanlarla yola gidilmeyeceğini gördüğüm için istifa ediyorum. 
Bundan sonra Alaca Belediye Spora Başarılar Diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yönetimde istifa etti
Öte yandan Alaca Belediyespor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla Yönetim Kurulu’nunda istifa ettiği duyuruldu.
Alaca Belediyespor’un kurumsal hesabından yapılan paylaşım şu şekilde;
“Büyük Alaca Taraftarına Duyurumuzdur
Alaca Belediye Spor yönetimine seçildigimiz günden bugüne kadar Alaca gençliğine hizmet ve her branşta başarı için gece gündüz demeden çalıştık 
Judo, güreş, okçuluk ve futbol branşlarında bir yılda çok güzel dereceler, başarılar, madalyalar ve kupalar kazandık.
En son dün Sahamızda oynadığımız Mimar Sinan Gençlik Spor maçında yaşanan olaylarda yapılan ayak oyunları, masa başında dönen oyunlar, Çorum basınında yapılan haberler ve merkeziyetçi anlayışı ile hakem baskı altına alınarak Alaca Belediye Spor Kulübümüzün bir yıllık emeği göz göre göre ÇALINMIŞTIR. 
Dünkü maçta yaşanan şiddetin olmasını hiç bir şekilde istemezken maçtan iki gün önce Çorum basınında yapılan haberler ve il hakem kurulunu uyarmamıza rağmen hakemde ısrar etmeleri bu olayların başlıca sebebidir. 
BU OLAYLARDAN SONRA YÖNETİMİMİZİ VE BAŞKANIMIZI YANLIZ BIRAKAN ALACA İDARECİ VE SİYASETÇİLERİ BİZLER KADAR GAYRET GÖSTERMEYEREK YANIMIZDA BULUNMADI VE HİÇ BİR ŞEKİLDE HAKKIMIZI SAVUNMADI. 
Dünkü maçta yaşanan olaylar ile alakası olmadan tamamen yanlız bırakılmamızdan dolayı
ALACA BELEDİYE SPOR BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU OLARAK İSTİFA EDİYORUZ.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.