Alaca farkını gösterdi: 5-0
banner135

SAHA: Alaca İlçe.

HAKEMLER: İsmail Sırma, Mehmet Zeki Sevim, Ömer Bingöl.

ALACA BELEDİYESPOR: Doğukan, Mustafa Mert, Mehmet, Umut, Lokman, Fatih, Emre, Serkan, Bünyamin, Gökhan, Ahmet, Muhammed Madak, Ahmet, Tunahan, Muhammed Çapur, Metin, Erdem, Alihan, Ümit.

İSKİLİPSPOR: Oğuzhan, Gökalp, Yunus Emre, Ali Yahan, Enes, Ferhat, Murat, Y. Emre, Mustafa, Furkan, Sadullah, Fatih, Raşit Emre, Melih, Abdulsamet, Emrah..

GOLLER: 21. 66. ve 70. dakikalarda Mehmet Şen, 28. dak. Umut, 90. dak. Fatih (Alaca Belediyespor).

Alaca Belediyespor, İskilipspor karşısında 5-0 galip gelerek farkını gösterdi.

1. Amatör Küme’de şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Alaca Belediyespor Sungurlu deplasmanında aldığı mağlubiyetin ardından evinde İskilipspor’u farklı geçerek iddiasını sürdürdü.

Alaca ilçe sahasında oynanan maçta ev sahibi takımda Mehmet Şen attığı üç golle takımının farklı galibiyetine büyük katkı yaparken diğer golleri ise Umut ve Fatih attı. Bu galibiyet ile Alaca Belediyespor 10 puanla üçüncü sıradaki yerini korurken İskilipspor 3 puanda kaldı.

Anahtar Kelimeler:
Alaca Belediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.